Хіба нам винен щось новий день?
Чи може світанок який настав?..
Чи може природа, яка цвіте?..
Чи може дощ, що із Неба впав?..
Хіба щось винен нам весь цей Світ?
Чи просто Він нам любов несе...
Дарує ранками птахів спів...
Радіє й тішиться, що ми є...
І кожен День - новий Дар щодня!!!
І відчуття наші - Дар Творця!!!
А що від себе ми в Світ несем?..
Здавалося б, а що можу я?
Я лиш людина на цій Землі...
Та я Душа як і весь цей Світ!!!
І за подобою я Творця!!!
Можу любов у цей Світ нести!!!! /Л.Курбай/
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1923 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")