Нічого не буває просто так… Ні задуму, ні паузи, ні вчинку… На випадок надіється простак… А знаючий мудрує без спочинку… І сонце зранку кожному встає По-різному і світить по заслугах… Достойний мати, матиме своє… А заздрісний ходитиме у слугах… І зустрічі слідами на душі Лишаються не рідко аж довіку… Від деяких напишуться вірші… А інші – зранять, часом, на каліку… Нічого не буває задарма… Я – не про гроші, не рахую статку… В відвертості оплатності нема… Очікуєш, віддавшись без остатку… І зраджений від марних сподівань, Дивуєшся, звертаючись до Бога… Але поміж сердешних дивувань, Ти пошук не спиняєш тої, того… Не все в житті оцінює п’ятак… Сумління б’є по закутках грудину… Нічого не буває просто так… Як і людині стрінути Людину…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2056 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")