Любові тої, наче, й не було-
Ніхто її не бачив і не чув,
Ніхто не знав,
Ніхто не зауважив.
Тепер, відомо,
скільки слово важить,
Скільки коштує, який має вплив,
Що- то обіцянка,
Що - клятва, що- причастя.
Любов крилата,
Та несе нещастя,
Прокляття, неповагу
І неправду.
І, Аполон, зламав стрілу ту радо,
Звільнив від обіцянок
І обов'язків серця,
Моргнув таланту скульптора-митця
І полетів собі по вулицях міських.
Зробив, що зміг,
Все оповів Венері і Афіні.
Любов залишилася в Україні,
А, тут, царюють тут Ґорґони.
Гера й Афіна - в безкінечних перегонах.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")