шановні панове з містечок і міст і околиць
бажаючі щастя піймати відвідайте школу
потрібно негайно по-перше позбутися спліну
а ще запасіться як мінімум адреналіном
до речі а перший урок то аванс – без оплати
ану хто наважиться щастя спіймати кирпате
кирпате? як правило щастя кирпатим буває
поквапся бо зараз втече легковажно трамваєм
втекло обкрутило навколо перстінного пальця
єхидно моргнуло з вагону, що ліз перевальцем
біжи! на кінцевій зупинці сконає напруга!
ну ніби догнав...як нікого? та це вже – по-друге...
|