В ІМ'Я ЛЮБОВІ
У всіх є власні життя арени,
Хоча й людині так незбагнені.
Ніхто не знає, що там, за рогом -
Чи зустріч з чортом, чи милість Бога?
Не бачать очі справжньої суті -
Бо зір душевний в панцир закутий.
Не знає серце, кого полюбить -
Чи світлу душу, чи ту, що згубить.
То шлях до пекла встеляють квіти,
Зло любить маску добра носити,
Слова лукаві щиро лунають...
Чому так в світі? Ніхто не знає.
Що б не чекало нас там, за рогом,
Які б не були з терня дороги,
В ім'я любові, життя заради -
Ходім до світла, жадаймо правди!
|