У моїх грудях дивний щем від рухів ніжності, довершень сьогодні бачив тебе вперше. Ти танцювала із дощем.
І било душу мою світлом, уява черкала картину, а ти нестримно,мов дитина сміялася на пару з вітром.
Та швидкоплинна ця омана, дала й забрала водночас у мене втіху, і нараз ти розчиняєшся туманом.
|