Живі інструменти, наркотик зі слів де драйв і харизма сплелися по суті, божественні ритми земних авторів, минулі шедеври звучать у майбутнє.
Ударні й гітари безсмертних зірок звучали для фанів, а не для оплати. І знову сьогодні ввімкну класик-рок: музичну відраду років N-десятих...
|