Підкова щастя є у кожного тільки у кожного своя в когось гладенька . відшліфована - в мене ж бугриста і крива . хтось з щастям за руки тримаючись йде від початку й до кінця . А його . наздоганяючи . хіба що бачила здаля і хтось його недооцінює частенько нехтує й бурчить знайду ж своє навіть у інії буду тим щастям дорожить .
Мило,пані Катерино.На мою думку у кожного розуміння Щастя різне. Комусь для щастя потрібно дах над головою,теплу Їжу ,мир і любов у сім*ї, другому - фабрики,заводи,параходи, а хтось бачить Щастя у душевному спокої.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")