Так мало щастя, може, і нема На цих дорогах, сповнених облуди... А так хотілось вірити у чудо! Та нині янгол сумно обійма Самотню душу, порвану на шмаття, Зневірою зсудомлену ущерть... У цього світу вічну круговерть Душа не хоче більше повертатись!...
Не покидай мене .любове ! У цьому грішному житті Не дай залишитися знову З розлукою на самоті.-А.Черняхівський. Хай Ангел Охоронець береже вам душевий спокій .додаючи оптимізму впевненості в своїх силах.
Щось подібне є у мене. Під відповідний настрій набігають думки і лягають скорботними рядками. Розправив ангел широкі крила І закрив душу, щоб не боліла, Бо шлях далекий. За небокраєм Свічі палають… В небеснім домі, їх вже чекають.
Не раз себе питала: Чого людині треба, Щоб щастя відчувала? Мабуть, зорю із неба. Чи простір небокраю І всі скарби у світі? Чи, може, ключ до раю І силу все скорити? У чім людська потреба, Щоб щастя смак відчути? Для когось - зірка з неба, Для інших – запах рути... Для щастя треба мало: Щоб ми були здорові, І серце щоб пізнало Гармонію в любові. Гармонію зі світом, А також духа з тілом, Щоби добром, мов квітом, Життя людське рясніло. Для щастя треба мало, А, може, це багато?! - Щоби душа пізнала Добра й любові свято!
Для щастя треба мало.Краплинку, небагато. Та тільки біля себе його нам не вдержати. Нема таких рецептів, порад, ні навіть тактик, Щоб твоє щастя поруч могло би крокувати.
Наталю, я відповів тобі, посоромився тільки поставити ініціали, проте, думаю, вони там уже зайві, коли мова заходить про душі... Чудовий вірш, я не лукавлю.
Деколи коментарі бувають більш вартісними і глибокими, аніж сам вірш, мабуть, як у цьому випадку
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")