" ЖИВИ !
Скажу собі - "Не падай!
Вчепись за хмари й вітер,
За непокірні рими
І крила сподівань.
Живи себе заради,
Хай сонце сльози витре,
І дух твій незборимий
Здолає болю грань!".
Безодня - почекає,
Промінчиком надії
Розтоплю лід зневіри,
Що серце оповив.
Примари позникають,
Злетять у небо мрії, Бо рідний хтось і щирий
Промовить знов :"Живи!".
|