Як далі жити скажи? Як віру не втратити в себе? І як цей хрест донести, Не впавши, очима до неба? Як далі жити? Куди далі йти? Коли серце утомлено б'ється? Як, скажи, музу свою віднайти, Коли наді мною Доля сміється? Дитиною стань, бодай на хвилину! Побачиш, - для щастя багато не треба. Життя пролітає крізь нас без упину. Не дай промайнути йому поза тебе.
Ідея гарна. А от один рядок дещо незрозумілий...Не впавши очима до неба?....може щось інше придумаєте? Бо у мене перед очима така картина - падають очі, і чомусь не вниз, а вверх, і прилипають до неба!))) Жах! Подумайте. З повагою.
довго не могла втямити що саме Вам не зрозуміло. Так от "очима" я використала у самому що є прямому значені, тобто людина упала очима до неба, як вам ще пояснити? погляд людини спрямований до неба! Чому до неба? Бо у безвихідь, без мотивації жити, все що залишається - молитися... як на мене, то все зрозуміло. Чому у Вас склалось враження що очі прилипли до неба, я не знаю.
Ідея твору зрозуміла, а ось її втілення у вірш вимагає більш терпеливої праці над словом.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")