Наталю, яка ж Ти красива людина!!! Усе в Тобі гармонійне, усе відточене...а поезія- це Ти сама!!! Насолодилася - баченим, напилося - почутим, зігрілася словом Твоім. Дай Боже Тобі усього найкращого.....
Дякую, люба Роксоланонько, за твої теплі слова на мою адресу! Ти ж сама добре знаєш, що чим більше тепла і світла випромінювати у світ - тим кращим цей світ ставатиме, тим більше й колись до нас повернеться цього тепла і світа...
Любов зцілює, воскрешає і робить дива... Вірш про вовчицю автобіографічний, та гадаю, що Вам, шановна Соломіє, надто складно буде зрозуміти алегорії, використані тут мною... Дякую, що завітали, сподіваюсь колись настане мить, коли й Ви збагнете, що в цім житті немає жодної людської історії, де б любов була "не при чім"...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")