Цими проникливими віршами Ви вклали часточку своєї душі у цю скорботну трагічну дату нашої історії...Вічна пам'ять нещадно замореним жертвам сталінського геноциду... Хай не гасне свіча пам'яті...
Слухала і думала: оце і є жива лепта у скарбничку людської пам"яті - дзвінкий і потужниий коич до свідомості тих, хто має нести в майбутнє цю пам"ять про невтішну і трагічну історію нашого народу.
Досить,п.Наталю, ой досить! Передивляючи відео я ніби з вами стояла на сцені, і готова була кричати ДОСИТЬ!!! Дякувати, Богу, що сьогодні, поміж нами, живуть крилаті ВАЛЬКІРІЇ - борці за правду і чисте слово. Слава Україні!!!
Дякую вам, пані Катерино, за такі щирі слова! Кожен з нас робить те, що може, аби цей світ прозрів і більше ніколи не допустив до подібних трагедій, і Ваша лепта у цій справі також є!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")