Пані Наталю! Ви достойні найвищої похвали за сказані Вами слова. Ви, як жінка - поет, жінка - громадський діяч і просто молода, красива жінка, як ніхто заслуговуєте на теплі слова в честь 8-го Березня. Світла, тепла і молодості!
Дякую, пані Катерино, за щирі слова! Ось це лише нині до мене потрапило відео з мого виступу 29 січня на віче, присвяченому героям Крут, хоч воно й зовсім не весняне, але вирішила поділитись ним з ближніми. Адже наше майбутнє залежить і від того, наскільки ми пам'ятатимемо уроки минулого... А Вам навзаєм зичу нев'янучої весни у серці, а ще - непроминущого тепла від рідних душ, які Вас оточують!
п. НАТАЛЯ ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ А ТОКОЖ ІЗ ЩАСЛИВИМИ ПЕРЕМІНАМИ У ЖИТТІ. ЩАСТЯ ВАМ ЛЮБОВІ І ВЕЛИКОГО ТВОРЧОГО УСПІХУ
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")