Катрусю, дякую за роботу. ти моя подружечка, палочка - виручалоча. Люблю тебе. Побачимося у дорозі на презентацію книжки Кучерука. Чекаю тебе побачити.)))))))))
Дякую, пані Катерино. Була у Карпатах, тільки - но приїхала. Попросила Катрусю виставити пісню, щоб поздоровити маму Віктора Кучерука. Вміє він підібрати такі гарні і влучні слова для своєї дорогої мами. Приємно, що Ви відгукнулися.
Цей вірш мене вразив з першої строфи. Хотіла його прочитати у Віктора на презентації, але вийшла пісня. Сумна, але я її дуже люблю. Дякую Віктору за такі чудові вірші.
Є такий вислів:"Серце обливається кров'ю..." Його, цей вислів, буває ніяково вживати. Він утертий, і від нього часто відгонить дешевим і штучним пафосом. Проте саме ним хочеться скористуватись, послухавши нову пісню давно відомих авторів. Серце обливається кров'ю, коли чую прості та щирі слова Віктора, густо напоєні великою любов'ю до мами, в чудовому виконанні Оксани. Цю пісню до фізичного болю тяжко слухати, але ще тяжче, неможливо відірватись від неї, не дослухавши її до кінця...
Дякую, Василю. Мені радісно, що пісня сподобалася Вам. Маю надію, що вона содобалася і Віктору, і його мамі, хоча вона і не святкова, але мені хотілося заспівати саме її. Думаю, у кожного виникають такі почуття, які передав Віктор У своєму вірші. ПРо таке, напевно, кожний хоче сказати своїй мамі, але не наважується... А слова "та немає більше сил квітнути лілеї" вразили мене найбільше. Щасти Вам!
Тяжка, сумна пісня, а ллється легким, ласкавим, блакитним словом від початку до кінця співу...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")