Я в чужині живу від народження, тому Вас добре зрозумів. Я, коли поїду хоч на декілька днів в УКРАЇНУ, насолджуюся нею і оплакую ЇЇ в чужині. Дуже дякую Вам за слова - пісню. Суть Ваших слів хай промовить до тих, яким Україна не завжди МАТІРЮ. З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Молодець Ви, пані Наталю! Добру справу робите! Скільки нашого цвіту по всьому світу...Та я вірю, що скоро піднімемося ми тут на ноги і повернуться всі, хто не приріс десь там навіки...
Дякую, пане Леоніде! Стараюся ,щоб у наших пелюсток калинового цвіту,які розвіяні вітром по всьому світі було хоч щось, за що можна зачепитися, до чого притулитися.
Вибачаюся, але в кожного свій вибір.......Знаєте, у мене мама померла , коли мені було 32 роки, але є люди, яким я повинна співчувати, бо їхня мама померла у 88 років....Кожному здається, що життя особисте і біль утрати, дуже глибоке і страшне...Не здається, Вам , пані Наталя, що люди слабкі....
Пані Ірино, моя мама померла , коли я була зовсім юна, а ії було 40. Я ж не прошу співчуття, я просто поклала пісню. І ще хочу додати, що ці пісні емігрантам потрібні, вони на них виживають. Бувають дуже важкі ситуації в емігрантському житті, які вам просто не зрозуміти, та й Слава Богу, що у вас нема потреби їхати в світи. Бо якби ви раз хоч там побували, то зрозуміли б.
Я не про маму, це так приклад....Життя своє малюємо самі....Ні , я не хочу нікуди їхати, кожен на своєму місці...В Україні теж проблем вистачає...Часто ламаю голову: Як прожити на 1000 гр , чотирьом....Удачі!
Як кому,пані Ірино...а все почалося з обговорення пісні. Я бажаю, щоб у вас було все добре, а мені дозвольте" плакати на життя" . Я не маю бажання продовжувати цю дискусію, так, як це у кожному моєму творі, пройдіться, і прочитайте ваші ж коменти на мої вірші. вам завжди не гаразд. Краще не коментуйте зовсім....Це просьба. Всіх благ!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")