"І веде вас панянка під руку..."
Свідок чесний - історія міста,
Занотовує всі його кроки.
Скільки в купах століть уже листя!
Це для вулиці вік - 300 років!
На Земській ви побачите давні,
Історично цікаві споруди,
Хоч тепер установи й державні,
Та минуле навіюють людям.
Особняк адвокатський отут був,
Де знаходиться водолікарня,
Може погляд знайшов щось, відчув,
Прокрутив на своєму екрані...
Ось колишня стоїть синагога,
Розмістилась в ній школа музична,
Пробігає повз неї дорога
До центральної вулиці звично...
Ви йдете по Земській свого часу,
І веде вас панянка під руку
В довгій сукні зі шлейфом. Окраса -
Старовинні квартали в Прилуках.
Додав: korobova (06.11.2017)
| Автор: © Світлана Коробова
Розміщено на сторінці : Відеовірші
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1143 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.