Книжки - вірні друзі, знаннями віддячать,
Вони й посміються, і з кожним поплачуть,
Якщо у біді - подадуть свою руку...
Знайомтеся: Клуб книголюбів в Прилуках.
Згуртовані словом, фанати читання,
Відкриті серця до тепла спілкування,
Чи то десь у залі, чи то прямо в лісі...
Як добре, що є дружба в нашому місті!
А з нею в відернику й каша смачніша,
А з нею і рима, як риба, у вірші
Пливе собі - пишеться легко й натхненно,
Трава на поляні яскраво-зелена
Припрошує всіх на хвилинку присісти:
Повітрям подихати чистим, поїсти,
І бесіду дружньо підтримати в крузі,
Щоб радість була в динамічному русі...
Завідує Клубом людина завзята,
Турботлива, віддана, добра, що мати,
Яка небайдужа до долі дитини,
До осередку - частинки країни.
Згадаймо екскурсії, зустрічі... Диво!
Почуте, побачене в душі красиво
Лягло й зігріває приємно і нині...
У нашому домі, як в добрій родині...
До витоків Клубу вертаємось разом,
Посмертно віддати шану Черкасовій,
Відмітити з гордістю: справу продовжено,
Колись нею зроблене, нами примножено.
Любов і натхнення - важливі сполуки
Для тих, хто культуру підносить в Прилуках
На рівень достойний, вершить щось нове.
Радію, що Клуб книголюбів живе!
Зустріч з дивословом завжди приємна , лише люди , особливо молодь , захоплюється іграми які нічого не вчать . А задуматися словом в книжці ... Треба мабуть шукати нові підходи , щоб зацікавити молодь більше читати і вчитися розумних речей із книг .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")