Міс Року
Якщо надзвичайне захочеш побачить
Й не десь, а у рідних Прилуках знайти,
Тоді завітай у районну, дитячу,
І до книжкових полиць підійди.
Обкладинку першої ліпшої книжки
Рукою погладь і легенько відкрий -
І вистрибне з казочки котик чи мишка,
Ведмедик, лисичка чи вовчик лихий,
Чи, може, пірат з перев,язаним оком
Зненацька захоче тебе налякать...
Бібліотеці районній "Міс Року",
Почесне звання не завадило б дать
За те, що дає необхідне малятам:
Показує цінності справжні людські,
На прикладах вчить зло й добро відрізняти...
За те, що вона відкрива сторінки
Найкращих книжок. Що веде крок за кроком
До вічних духовних висот. Тож звання
Заслужено рветься до неї "Міс Року",
Біжить через поле і ліс навмання.
Його залишається тільки піймати
І втримати. Міцно держіть за хвоста!
Прилуки - це сила! Прилуки - таланти!
Тут кожна людина у праці зроста.
Додав: korobova (12.01.2018)
| Автор: © Світлана Коробова
Розміщено на сторінці : Відеовірші
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2030 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 12
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА