Вірш вже вивчила напам"ять. Малюнки гарні. А "до 18 років"... наші діти по телебаченню такого зненацька можуть побачити... нема слів... Так, що на це можна, на мій погляд, дивитися і дітям... Немає у малюнках нічого вульгарного... Вони гарні...
я знаю)))) але різні є батьки.. тому, написала))))) на всякий))))) а моя думка, що це не лише можна, але і потрібно показувати дітям!!!! тоді знову почнуть любити поезію)))))
Колись батьки мені багато чого забароняли, але ж правду кажуть "Запретный плод сладок" - я у першу чергу намагалася дізнатися, чому мені це не можна... Такого дізнавалася!!! А моя Настя навіть не звернула увагу на на еротику... Гарно - то гарно.
я все розумію і цілком поділяю вашу думку, але сайт переглядають люди різного віку і різних поглядів, тому... )))) я написала, а далі кожний вирішує особисто)))))
Збили Ви мене з пантилеку.........Еротика де???....Я і сину дав переглянути........Він лише сказав що тьотя гарна на малюнках. Або він продвинутий, або я відсталий Софійка, як завжди гарно. Та на мій смак .........МАЛО. Може справишся?
Еро́тика — мистецтво передачі сексуальних емоцій. Найчастіше еротика виражається за допомогою образотворчих мистецтв, літератури і пісень. Поведінка персонажів, зображених у еротичному творі може бути пов'язана як із щирим, майже божественним почуттям любові, так і зі звичайним сексуальним потягом. На відміну від порнографії, еротика не акцентує графічні деталі статевих органів і статевого акту. В еротиці часто присутній елемент недосказаності, незакінченості сюжету — закінчення зображуваної любовної прелюдії, її деталізація залишається на відкуп уяві глядача, читача або слухача. Тим не менш еротика подекуди збуджує уяву сильніше, ніж порнографія. *** В Україні До еротики відносяться зображення оголеного тіла, а також геніталій - якщо кількість таких зображень не перевищує 20% від загальної кількості зображень і 50% від площі кадру або всього зображення. Показ відвертих сцен на дальньому плані "без явної візуалізації взаємодії геніталій" варто вважати еротикою, а демонстрацію групових і гомосексуальних зносин на передньому плані, сцен сексуального насильства і статевих збочень - порнографією. ___________________ Визначення Вікіпедії (http://uk.wikipedia.org/wiki/Еротика)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")