1 куплет:
Хто без тебе я? – Не знаю. –
Пил у повітрі… Крапля дощу…
Я тебе, тебе кохаю!
І від серця не пущу!
Приспів:
Хуртовина змальовує ноти.
Мов пером, на моєму вікні...
І танцюють сніжинки фокстроти...
І... без тебе так зимно мені...
2 куплет:
Все без тебе нецікаве…
І дощить незахмарене небо…
І гаряча не грітиме кава…
Й несолодка цукерка без тебе…
Хто без тебе я? – Пустеля! –
Чи-то замерзну… Чи-то згорю…
Я без тебе – гола скеля!
Мені пекло у раю!
Приспів:
Хуртовина змальовує ноти.
Мов пером, на моєму вікні...
І танцюють сніжинки фокстроти...
І... без тебе так зимно мені...
02.02., 21.04.08.,19 – 20.03.2010
|