Минають дні, минають роки.
У слід за снігом
іде дощ.
Стоять на змінах
пори року,
Любов і ненависть
також.
І з покоління в
покоління
По черзі йде
добро і зло
І люди кажуть:
-"вчора добре,
А от сього
невезло"
Одне лиш вічне є
й до нині
Питання смерті і
життя,
Питання матері й
дитини,
Що ще не мало
розкриття.
Аборти, вбивства,
сиротинці,
Невже ж немає в
жінки серця???.....
Ти посміхнись
своїй дитинці
Й вона добром
тобі озветься.
|