Трудоголік
«Віддихаєш» від дачі ти - вдома,
«Віддихаєш» від дому - на дачі.
Тут і там дістає тебе втома
Та не можеш ти жити інакше.
Може, часом, би навіть хотіла
На дивані лежати й читати
Детективний роман. Та без діла
Ти не можеш свій час убивати.
Забуваєш подбати про власне,
Трудоголік ти наш від природи.
Про сім’ю свою дбаєш прекрасно,
Не чекаєш від нас нагороди.
Наша мати, бабуся, дружина,
Ти наш друг дорогий, самий близький!
Ти любима! Для нас ти єдина!
До землі наш уклін тобі низький!
06.08.2013р. Пилип Тихий
|