Жінка -квітка.
Жінка це прекрасна квітка,
Яка подарована небом
Вона як зоря світла,
Яка чоловіку послана Богом.
Як одинока квітка,
Не вмита ранішньою росою.
Так самотня чахне жінка ,
Не оточена ласкою і любовю.
Як в забутої квітки ,
Опадають листя і пелюстки.
Так в ображеної жінки,
Душа тліє в журбі.
Щоб квітка.. не втрачала красу ,
Ти напої її водою.
Шоб жінку не окутав сум,
Чоловіки коханих огорніть , безмежною любовю.
Плекайте прекрасну квітку,
Яка сонцем вицілована.
Бережіть прекрасну жінку,
Яка вам Богом подарована.
Наталочко,а хто ж інший.Бог нам мужчинам подарував таку квіточку-жінку.Здорово!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")