Дякую, мій молодий друже! Я вже давно живу на світі і переконуюсь, що в якому би віці людина не була і років їй багато, і тіло не привертає уваги, а душа у всіх десь між 25-30 роками, та все ж кожна пора має свій час, і якби ми не старалися, не харахорились, як кажуть, старість бере своє.
Я Вас розумію, пані Катерино... Мабуть, треба було би написати Вам якісь тривіальні слова підтримки, але Ваш біль від того не стане меншим... Єдине, що можу сказати: поки людина дихає, вона має знаходити сенс свого життя. Як на мене, то ГОЛОВНИМ сенсом життя СПРАВЖНЬОЇ людини має бути служіння своєму народові. Форми того служіння можуть бути різними, але ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ буде тільки тим, хто жив не для себе, а для когось. Вся історія людства про те говорить. "Життя лягло її на плечі..." - тут явно звучить не гарно. Можливо, "Життя її лягло на плечі..."?
Я Вам дуже вдячна за Ваші такі вагомі і корисні роздуми. Щодо правильності вислову, то я послухалася Вашої поради, можливо з точки зору мовознавства(морфологія, синтаксис)так буде правильніше,хоч,як на мене, від перестановки доданків сума не змінюється.
Співчуваю Вам, пані Катерино... Жах який. Втрачати рідних один за одним. Розумію Ваш біль. Хотілось би Вас підтримати. Будьте мужньою, тримайтеся. Таке життя. Від цього нікуди не дінешся. Ще раз прийміть мої співчуття... Земля пухом Вашій мамі...
Катрусю,людина все може витримати.Бог завжди протягне руку і не дасть дійти до краю. Ваша біль невимовна, але треба жити, бо ми ще живі і маємо надію, що так, як неминуча смерть. так і неминуча наша зустріч з нашими дорогими, що заснули.Згадайте Великдень. Колись воскреснуть усі чи на цій, чи на іншій Землі і усі ми зустрінемось. А зараз треба жити і молитись за тих,хто заснув!!!!
Мої батьки, царство їм Небесне, якраз із тої кагорти людей, що називаються щирі українці, бо вони любили Україну, захищали її у час лихий і вболівали за неї все своє життя. Дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")