Не мовчати! Чітко, виразно передаєте враження від прочитаного. Із задоволенням і усмішкою прочитав кілька раз - отримав насолоду від змісту. Думаю, що шановна Софія відчує те саме. Дякую.
Мені і самій цікаво, хто настільки гарно розбирається у поезії?!!! Панове, читайте теорію поезії ( хоч трохи), аби оцінювати не власне ставлення до пана Василя, а вірш!
Ні, ні, не мовчи, про таке не мовчать І мати бажання корисно! А як їх немає, хочу я сказать, То це вже хвороба зловісна. Не спи, ой, не спи, Потім час прийде спать, А зараз - до бою, до слави! Та лиш не мовчи, про таке не мовчать, Поки ще гаряча та лава.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")