***З глибин землі лавою...З вогнем возстану я...***
Відроджена з попелу...Тобою палена...
З глибин землі лавою...З вогнем возстану я...
З любові в ненависть...З дракона крилами...
До тебе йтиму я...Як колись мріями...
Думав, що скорена? Не маю гордості?
Вчинив заслужено?Чи в міру підлості?
Я заслужу тепер, усе, що сказано...
Я покажу тобі знамення казане...
Буду не першою...Та хай останньою...
Чиє ти серденько знівечив раною...
Довіру топтано лиш від бездумності...
Любов розірвано в глухій безумності...
І розриває гнів...Палає ненависть...
І я втрачаю лік в своїй смиренності...
Вогненна суть моя жадає звільнення...
Від неї згине все...і ти й любов моя...
Ти нищив холодом, а я зійду вогнем...
Ти звинувачував... Я ж заслужу тепер!!!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1697 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")