Кожен думає, що моє ставлення – це про нього…
Що моя чесність – його заслуга…
Що моя вірність – як дань для нього…
І що любов моя – його прислуга…
Та в своїм світі, я правлю балом…
І лиш мій вибір – де вірність є…
І рівноцінність – самоповага…
Любов як цінність в мені живе…
І вибір лева, а не шакала – це теж про мене,
Не про людей…
Хай левів мало і тьма настала…
Мій вибір мовчки туди не йде…
Достатньо сильна, і тілом – й духом…
Я вірна серцю, своїй душі…
Якщо ж навпроти лиш холод й глухо…
Я буду вірна своїй межі…
Не хтось чудовий когось сподвигне…
Не Бог мірилом воздасть любов…
Лиш той любові до себе прийме…
Хто має стержень з душі основ…
|