Глибина і повнота суті не тільки в криниці, а й у вашій поезії!!! "Крутиш корбою світ" - вишукано. А яке розкішне порівняння зникнення часу з горіховим листком, що розчиняється у тілі води! Так може сказати лише справжній Майстер
так - ніби й чув, але його рука приложилась і до мого рівня довіри, а пан "адмін" всім хто звернувся то його "мінус" забрав, а в мене вже місяць як прошу, то ніякої реакції нема!
От і помилились! Завдяки пані Софії (сподіваюсь Ви їй віддячите ) я виправив мінус Опудала (перевірте, якщо знову щось не так, напишіть мені). Не ображайтесь - щодо Вашого рівня довіри - повірите чи ні, але виправив усім, крім Вас. Просто не помітив бо чим ближче вибори і сильніше капанія обговорення змін до Конституції Президента, тим менше читаю творів. А ще ж хочеться зробити якісь поновлення чи що інше...
Звичайно повірю - дійсно так і було всім мінуси зняли*( так як я і писав) а мене залишився - і на протязі місяця і у форумі і в коментарях про це Вам сповіщав... Чого мені на Вас ображатися? Ви робили і робите те, що Вам забажається - читаєте Конституцію, обговорюєте її, і всеодно нічого не зміните... Краще робіть як Ви пишете "щось інше"...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")