А можна мені, як жінці, прокоментувати. Ви ж не проти...? Я дуже коротко. Жінка – незбагненна таємниця – Богиня, яку хочеться їсти аби утамувати спрагу. Як частина чоловіка вона несе в собі: турботу і ніжність, надію, любов, віру; смуток, який усміхається кокетливою усмішкою смиренності і відданості... Реальна казка про майбутнє чоловіка – дитина, мати, подруга, найкращий друг, коханка...усе це є жінка. Жінка – душа чоловіка... Тому чоловік та жінка - це не дві ноти, а одна нота, яка звучить Єднанням(двох частин спільної душі) – Любов’ю... Аби її зрозуміти і пізнати треба стати нею. Це просто, коли мовчиш з власною Душею(мовчання дуже красномовно висловлюється). Аби її зрозуміти і пізнати треба любити... Вкладати Любов не в слова, а в душу. Бо люблять серцем, а не словами. Ваше(чоловіки) духовне серце між її грудьми – всередині власної душі. Зрозумійте свою душу і ви знайдете її, ту єдину, яка є частиною вас, яка заблукала у фізичному образі(тілі), як і ви аби зуміти протягом життя склеїти часточки. З рештою, жінка – це чоловік. Тому любіть себе коханих... Тому любіть себе коханих - НАС(жінок)
|