У тобі є щось незбагненне, твій блиск очей недозелених, Вологість губ-безшумна злива, і запах... квіти з чорносливом? У тобі є щось надказкове, усмішка легко кольорова, акорди дотику-перина, і погляд... милої дитини? У тобі є щось недосяжне, душа іззовні епатажна, так серцю близька й невловима, мов для поета... Чужа рима?
|