Я - просто ЖІНКА …
Я просто жінка… Я – це я… Живу… і вмію ще любити. Я вперта… і наївна…, і крихка…, Не здатна в долі щастя попросити… Хоч й обережна в почуттях, Вогонь душі не загасити… Який би біль не завдало життя…– Буває, ладна все простити... Бува я вредна трішки є І сумнів у очах ночує… Але ти чуєш, раптом я – твоє, Оте свічадо, що тебе відчує… Душею й тілом – так і знай, Я без вагань тому й без фальші Захочеш ти – ми підем разом в Рай, Серцям де в щасті мчатись завжди… Де бесід шовк і павутиння рук, Де очі плачуть від цілунків, Де буде терпко від жаданих мук, І млосно. солодко з кохання трунків … Та я боюсь… Ти знаєш, я боюсь, Хоча й слабкою бути захотіла… Що об покору ніжно розіб’юсь – Лозою я зів’юсь до твого тіла… Та я боюсь… бажань своїх боюсь – Цілунків жару й трепету в долонях… Кохай-люби… – карати ж не посмій, Проте зібрав би солод весь солоний… Пробач мене таку, якою є – Прийми мене таку, яку не любиш., У серці буду завжди лиш твоя… І сподіваюсь, що мене не згубиш…
Додав: Lilafea (30.07.2011)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Жінка - ...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2751 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА