Любіть же жінку за гріхи, Що винесла тайком із Раю. Любіть за те, яка вона, Хоч не найкращу і фігуру має. Любіть же жінку за печаль, Що спритно так від вас ховає, Що поруч з нею Ви – Геракл Й вантаж проблем як сніг зникає. Любіть же жінку за знання, За інтелекту дані скромні, Бо поряд Ви ж – мудрець і маг, Значні у всьому і невтомні, Любіть же жінку за Любов, Кохання, Віру і Надію, За розуміння Ваших дій, Як на рибалку йдеш в неділю. Любіть же жінки простоту, Нестриманість і невблаганність, Ії нестерпність і красу І зморшки, що не йтимуть в давність. За сльози, слабкість, очі сонні За шум грайливий дітвори, Що співом озветься в домі. Любіть же жінку за ту ніч, Що тільки Вам її дарує І за бажання помогти, Бо надто часто шеф дратує. За дар небес – терпіти все, Що Ви вважаєте пристойним Любіть же жінку хоч за те, Що Вас обрала тим достойним. Любіть у жінці мрію ту, Що ради Вас проігнорує, Чи ту приховану брехню, Що ніби дивом зачарує. Любіть же в жінці її вік, Що береже як таємницю. Вона ж віддячить сотні раз І почуттів верне сторицю!..
ПАНІ ІВАННА. ВІРШ ПРОЧИТАВ З ЗАДОВОЛЕННЯМ, ТОМУ ВАМ МОЇ
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")