В темну ніч і ромашкові ранки, коли міцно тримаєш подушку розкажи мені все, без останку. Хоч уголос, а хочеш на вушко.
Розкажи,як блукала із вітром Куртизанкою була де трішки, Розкажи як подавлена світом крила втратила...й рушила пішки.
Що ховаєш за гордою маскою? Куди котяться каплі монстери? Я назву тебе іншого казкою, На своєму ж залишу папері.
|