Мішо, дякую тобі. Хотіла, щось інше зробити, поки Наталка спала, от і подумала, може пісню розмістити? А вірш Світлани мені зразу, дуже сподобався... а кому таке диво не сподобається? Світлана відтворила у ньому все те, що ми відчуваємо, а ТАК розказати не змогли.
Хотів послухати вранці, але через те, що дочка спала щоб не будити її, відклав побачення з дитинством до вечора. Цей вірш, із доробку Світлани, один із моїх улюблених, перечитаних кілька разів, а пісня, у виконанні Оксани, взагалі перевершила всі сподівання - дуже душевно і натхненно вона звучить. Дякую Світлані за чудові слова, дякую Оксані за прекрасну музику та виконання пісні!!! Молодці!!! :up: :hands: :hands:
Оксанко, я знову пустила сльозу. І все тому, що та струна в моїй душі, яка вже давно заіржавіла, знову задзвеніла. Світлана так красиво розповіла, а Ви в тон їй заспівали... Ну, чудо, просто диво та й усе!!! :hands:
Дякую Вам. У нас , на Чернівецькому радіо та ТБ, якраз більше крутять таку музику і пісні, які оспівують людські цінності, рідний край, нашу Україну... така собі цензура, у хорошому розумінні цього слова.
На-на-на-на, на-на-на-на.... Оксанко, обіймаю. Довго думала над тим, як відшукати якісь особливі слова, аби передати враження від музики. А потім зрозуміла, що навіть найпростіша фраза, мовлена від щирого серця, перетворюється у особливу. Захоплююсь тобою. Дякую. І нехай плачеться тільки від щастя!..
Дякую, Світланочко. Твій вірш мені дуже сподобався. Я хотіла скласти таку мелодію, щоб вона була простою, легко запам"ятовувалась, щоб цю пісню міг заспівати кожний, кому вона сподобається. А співала я її іще вагітною, тому вклала у неї ще більше душі. Дякую тобі за такі прекрасні вірші.
Господи, як добре, що життя звело мене з такими Людьми... Я теж плакала... Не знаю, від чого... Але щастя чи суму... Це мій улюблений вірш Світлани... Перший, з якого почалося знайомство... Ми з бабусею навесні того року читали і плакали. Скільки часу пройшло... А музика... Оксаночко моя хороша, ти знаєш, як я тебе люблю. Правда, знаєш? Під кожною піснею, написаною тобою можна поставити десятки знаків оклику від захоплення. Ти сонечко, Оксана. Справжнє. Спасибі вам обом. Щастя вам і тепла. Цілую. І дякую.
Катрусю, я тебе теж дуже - дуже люблю!!! З тобою, взагалі можна вже 2 диски пісень випустити. У нас, у Чернівцях, ти вже дуже популярна. Тебе знають на радіо та телебаченні. Дякую тобі, ріднесенька, за коментар.
Я знав про те давно, а зараз мене в тому переконали ще раз мої друзі, дівчата - ви диво!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")