В ім’я життя
М.І Білько,
з повагою та шаною
На схилі віку
швидкоплинно
Горять веселі та
сумні
Не дні
нестримні, а хвилини
В життя
безжальному вогні.
Згорають радощі
й печалі
Недавніх днів і
мрій, і дум,
А Ви йдете все
далі й далі,
В душі маскуючи
свій сум.
Та я, повірте,
дещо знаю
Про шлях до
вісімдесяти, -
Тому й бажаю Вам
до раю
Не духом – тілом
увійти.
Хай небо тьохкає
піснями
І плине шлях у
далину, -
Туди, де сонце
перед вами
Од сну розбуджує
весну.
Хай вічну
молодість і силу
Її з красою
пополам
Вітри несуть на
пружних крилах
Завжди назустріч радо Вам.
09.04.12
|