Привітання на весілля
Сьогодні найдорожчий день лебединий Де сплелися дві долі Сяйвом обручок золотих На крилах вірності й любові. Де в"ється стежка в"юнка Зачарована тихим коханням Де ніжні вуста Сповнені вашим бажанням. Два лебеді ввись полетять По зоряній доріжці Де світиться радісний шлях І грає на сопілці. Там мрія уквітчається лебедина Надією в душі Бо створилась нова родина У квітучому житті. Наречена красива зірка Всіх чарує своєю красою Наречений як біла хмаринка Гріє її серце любов"ю. В очах нареченої лебідки Вогонь радості бринить Келих з шампанським гірко Гірко!!! розноситься скрізь. Тож бажаєм молодятам Щоб щастя ваше завжди цвіло Бажаєм достатку багато Щоб здоров"я джерелом било. Нехай на калинових вітах виростає ваше бажання Нехай живе в самоцвітах Лебедине кохання.
Додав: natasha00125 (31.05.2012)
| Автор: © Наташа
Ключові (? ): Молодятам
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА