Ви прийміть, мої діти, вітання від нас.
В цей такий урочИстий і радісний час.
Ви сьогодні на рушник весільний стали,
І життя своє сімейне вже почали.
Живіть у достатку, любові і мирі.
Щоб любов осідала в Вашій квартирі.
Дорога стелилась з листочків мімози
І тільки від радості капали сльози.
Щоб Вами пишалися рідні й родина!
Що би народили і дочку, і сина,
Та смутку ніколи в житті Ви не знали,
На Кіпрі хатинку і віллу теж мали.
Ви будьте здорові. живіть теж багато-
Наскільки дозволить вся Ваша зарплата.
А зарплату, щоб у євро видавали
І таку, як президент велику мали.
Народжуйте швидше синочків і дочок,
А перша дитина - була через рочок,
Щоб дзвінко всі діти в колисках співали,
Здоров'я міцненьке і доленьку мали.
Нехай часто в гості бузьки прилітають
І рочок за рочком дітей призентують.
Команда з синочків була, щоб футбольна,
А з дочок команда була волейбольна.
Щоб приносили синиці добрі звістки.
Всі чудові зяті, й слухняні невістки,
Майбутні онуки, й правнуки любили,
Діамантове весілля з Вами зустріли.
Поклоніться батькам, вони В вас чудові.
Заслужили безліч поваги й любові.
Вже скільки ночей раді Вас недоспали,
Колисали, любили, й освіту дали.
Пам'ятайте завжди, що чекають батьки.
І ніхто так не любить,як люблять вони.
Батьківська любов найсильніша у світі.
На крилах хотіли б до Вас полетіти.
І більшого щастя батьки вже не знають-
Лиш коли здорові діти, й долю мають.
Тоді батьки щасливі,- коли щасливі діти.
Теплом своїм хочуть дітей всіх зігріти.
І де б ви не були, на якій дорозі,
Пам'ятайте - всі батьки стоять в порозі.
Хвилюються дуже, за вами сумують,
Вас люблять, чекають і міцно цілують!
Батькам своїм телефонуйте Ви щодня.
Так живіть, щоб раділи батьки і рідня.
Від щорого серця прийміть привітання,
Мої щоб здійснилися всі побажання.
Вітаємо з шлюбом, міцно цілюємо!
Квіти кохання й любові даруємо!
Ви налийте повні всім келихи вина,
І за любов взаємну - вип'ємо до дна!!!
28. 09.2013 р.