Поспішай, святий
Миколо,
У шумливе наше
коло.
І усі, доросл,і
діти,
Будем ми тобі
радіти.
Подаруй усій малечі
На свій день цікаві речі,
Адже рік вона
чекала,
Всюди тебе
виглядала,
А сьогодні ти прийшов,
Все для неї
віднайшов
Розгорне малюк
пакунок
І побачить подарунок.
Та нехай мороз
хапає,
Він нікого не
злякає,
Бо ввійшов у дружнє
коло
Наш улюбленець
Микола.
19.12.2012
|