Пані Алло, вірш добрий, дитячий і був би гарний , якби другий катрен був склАдний, як перший. ось я дозволила собі просто внести маленьку корекцію. Якщо вам до вподоби, то прийміть до уваги.
мишки всі давно сховались, в нірки,щоб не попадались, до кота у пазюрі, що полює у дворі. Ну щось так. Це я писала для того,щоб пояснити , чому я
Дякую Наталочко, що намагаєтесь мені допомогти. Я не обіжаюся, я рада кожній підказці...Але у вашому варіанті різна кількість складів,а в мене однакова. ..Я вже дещо змінила і кількість складів однакова і мелодійність краща стала на мою думку. А що скажете ви???
Ах, Ви мишки)) Згодна з пані Наталкою, варіанти можуть бути різні, але зміни внести варто я не оцінювала, вважаю, що той, хто оцінює без коменту, не правий
Мені завжди приємно читати дитячі вірші,інколи не вдається достигнути вдосконалості та це не головне,головне ,що є бажання писати. Бажаю успіхів,а вони уже у вас є!
Дякую за коментар! Я теж люблю читати дитячі віршики. Дитячих віршів я пишу дуже мало, бо в мене чомусь завжди дуже довгі вірші. Я в короткому вірші не можу завершити думку. Але тепер думаю повернутися в дитинство і продовжити писати дитячі вірші.
Ходить котик біля хати чорно-білий, пелехатий, заглядає в кожну дірку шука мишачу домівку. Поховались геть всі миші. Ходить котик серед тиші. Підбирається дворами із гострими пазурами.
Хотілось показати, що можна написати такий вірш без дієслівної рими. Склади порахуйте самі, а якщо їх однакова кількість то, як на мою думку, на катрени ділити не варто.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")