Місяць в срібному серпанку вже співає колисанку, снів казкових цілі жмені сиплять зорі у кишені. Хто ж не спить в таку годину? Зиркнув Місяць у хатину, то Наталочка маленька геть не слухається неньку! Ноженятами тупоче, гратися до ранку хоче! Каже Місяць:"Так негоже, може киця допоможе?" Киця Мура потягнулась, киця Мура посміхнулась: "Пісеньку чарІвну знаю, Наточці замуркотаю муркоталочку м'якеньку, і пухнасту, і гарненьку. Муркотаю-муркотаю, сон ласкавий закликаю!" Тихо стало у хатині, спить і ненька, і дитина, гарно впоралася киця, ворожбитка-чарівниця.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")