Вітерець, цей вітерець, Біжить собі навпростець. Дуже швидко так біжить. І куди ж це він спішить?
Біжить в ліси і в гори, Обіймає всі простори. Кожний день кудись спішить? Все біжить, біжить, біжить...
А коли він добіжить, То приляже і поспить. Під високою вербою, Що там понад водою.
Не шуміть, хай відпочине, Ну, а потім вдаль полине. І швиденько полетить, Затанцює, зашумить.
|