Зайчик в мене є маленький, Такий гарний і сіренький. Довгі вушка дуже має, По травичці він стрибає.
Любить завжди дині їсти, Й біля сіна теж присісти. Їсть капусту і пшеницю, Кабачки, овес, вербицю.
А, якщо знайде морквину, То з'їсть її за хвилину. Молочко п'є і водичку, Любить буряк і травичку.
|