Працьовита в нас Даринка, Не відстане і Маринка, Як улітку приїзджають, То рідні допомагають. Не нахвалиться бабуся: -Я онуками горджуся, Помічниці гарні в мене, На грядках усе зелене, В квітнику буяють квіти, Доглядають за цим діти, Поливать не забувають, Бур"яни всі виривають. Гарні дітки в нас зростають, Працювати полюбляють.
|