Недалеко від садочка Спала киця в холодочку. В літню пору добре спати, Можна лапки не ховати. Правда, трохи важкувато, Бо у шубці жарковато, Але, що вже тут казати Хіба слід вередувати? Кущик листячком тріпоче, Сон на вушко їй шепоче… Ніби в морі хвиля грає, Наша киця загоряє. Без царапок і без шубки, Лиш блистять на сонці зубки. Хвиля, море і пісочок, І ніяких заморочок… Аж тут вухо чує - Гав! Сон, неначе хтось украв… Промайнула думка, хутко Треба вскочити у шубку, Та збагнула, що це сон… І налякана тим псом Киця випросталась прудко, Язичком лизнула шубку І, забувши за пісок, Дременула у садок.
Вірш цікавий . Лише шкода що і ми муркочимо собі щось під ніс , а плодів і нема ... А майбутнє дітям і внукам ... хіба що оптимістичні віршики . Вибачте - часто бажається щось більше , = треба рук прикласти , щоб добро творилось і ми не дрімали на сонечку як кішечки ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")