Жжовтий жжук жживе у жжиті,
Дружжбою він дорожжить,
Можжна всяк жжиття прожжити,
Та без дружжби не прожжить...
В жжаркий день він дужже тужжить,
В жжменях жжито спожживає,
Бо в жжару та, з ким він дружжить,
Свій жживотик освіжжає...
Хто квакоче в жжабуринні,
З холодком у ніжжних лапках?
Дружжить із жжуком до нині,
Чарівна зелена жжабка...
|