Котик Мурчик, ой
пустунчик –
Він не з’їв
смачний дерунчик,
А злизав лише
сметанку
Й заховався за
фіранку.
Песик в нас дуже
веселий
Бігає біля оселі,
Хвіст клубочком,
гострі вушка –
Просить хліба й
трошки юшки.
Прилетіла хитра
муха,
Сіла зайчику на
вухо
Й розказала всі
секрети:
Хто не з’їв в
садку котлету.
|