Безсумнівно - 5!.. Наталю, обов'язково наберися терпіння, а хист у тебе безперечно є, та напиши продовження вірша заради того, щоб зробити гарну пісеньку для дітвори. Я, повір, не читав слова, а сидів і наспівував їх.
Приспів: Сніжинки, сніжинки, сніжинки Навколо як зірочки сяють З сніжинок, з сніжинок, з сніжинок Сніжні міста виростають… З сніжинок, з сніжинок, з сніжинок Сніжні міста виростають…
Ваша пісенька гарний подарунок для малечі. На дворі кружляє сніг І мороз щипає, А в муззалі дітвора Пісеньку співає: ----"Сніг літає,сніг куржляє, -----Сніг під ніжками рипить."
Приспів: Сніжинки, сніжинки, сніжинки Навколо як зірочки сяють Із білих маленьких сніжинок Сніжні міста виростають… Із білих маленьких сніжинок Сніжні міста виростають…
Мені сподобався останній варіант, тільки "сніжні міста" я б замінила на "казкові міста" або щось на зразок того, бо там здається наголос сніжинкою зносить )))
Світлана дає вірну пораду, адже в запропопонованому нею варіанті зберігається обраний розмір рядка. Ну, що, Наталю, - вже можемо й пісеньку заспівати, а не тільки вірш про природу прчитати...
Знаєте ,на це і відповісти відразу важкувато,як на мене, то останній варіант,але ще треба послухати у муз. супроводі,а що гарна пісенька -це однозначно факт.От би написати пісеньку про День народження,да таку щоб оту американську "перещиголяла"(вибачаюсь за це слово,інше на думку не спало),можливо варто подумати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")