У лісі конкурс лев призначив
Нового зама хоче наче.
Була ж сова. Розумна, вчена.
Та важко їй на владній сцені.
Нових облич потрібно, кажуть.
Котрі прославлять і «підмажуть»…
Тож гаркнув лев: - Кому посаду?
Пора очищувати владу.
Кабан, ведмідь й руденька дама
Хотіли всі посаду зама.
Сорока ж вість принесла в клюві,
Що врешті вибрав кенгуру він.
Хоч той чужак. Зв’язки ж шалені.
Та має блат і щось в кишені.
Так є: посади всі хороші
Тепер за блат, зв’язки і гроші.
Так і є! Все за гроші! Дякую за байку! Успіхів та наснаги!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")