З тим газом творяться дива. У травні, червні був за два… Нам очі вилізли на лоба Раділи всі, навіть худоба, Що мека, хрюка й кукуріка Двором ганяла, як шуліка… Ні, це не жарт, не випадковість, Либонь, в нової влади- совість. Як стала совість обростати, Ціна на газ пішла зростати. Спочатку шість, а потім вісім, А після всяких там комісій Вже більш, як десять, нині просять. Всі понадіялись, що «скосять», Свої ж бо люди, як це так??? Та грошики ввійшли у смак… Стає все більше й більше шерсті І всі злякалися до смерті Ні, не за гроші чи за газ… … Був гарний хлопець, а тут раз, Густа обвила його шерсть, Пропала совість в ній і честь.
Цей вірш приблизив мені ситуацію в Україні, якої я не знаю. З Ваших рядків все ясно. Знаємо хто є хто. Знаємо як є, а також як повинно бути... Дякую Вам за гарячий образ України. З повагою Василь Шляхтич з Польщі
В Україні ситуація - не з найкращих. Обирали нових, незаангажованих , близьких до народу, з новими поглядами на життя, а виходить, що в нас уже всі однієї масті хоч старі політики, хоч молоді, однаково рвуться до корита, а дорвавшись, геть забувають хто їх обрав, за чиї гроші вони шикують не тільки дома, а й поза-границях. Пів строку уже відбули, а змін ніяких ні спереду, ні ззаду.Собі нараховують тисячі, мільйони, а народу копійки, як подачки, на сміх людям. Ось такі у нас, п.Василю, невтішні справи. Живемо надією, що і нам колись, бідним українцям, усміхнеться краще життя. З повагою Чумак.
А хіба в нас спекулянти тільки по газу??? За що не візьмись - все кусається. Слава Богу, що за все життя збудували собі якусь конуру, та й на голову не капає, а вже як ми жиєм, що ми жуєм - один Бог знає. Все надіялись, як і цей раз, що прийдуть молоді, завзяті світ перевернуть догори ногами, а виходить, що ні... Як писав Шевченко - "Не жди сподіваної волі, вона заснула..." З повагою Чумак.
Гостросюжетний твір, п. Катю. Нічого не скажеш. Я ніколи не вважала нових пришельців до влади своїми людьми. З газом — це тільки квіточки. Вже почалося з людьми. Йдуть по трупах. Дякую за вірш. :respect:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")